Carrière

Entrador TeamEntrador Consultancy Group zoekt mensen die zich thuis voelen op het snijvlak van Business en Informatie Technologie. Je speelt een sleutelrol bij onze klanten in het benutten van marktkansen. Samenwerking en intensieve kennisdeling staan bij de Entrador Consultancy Group centraal om zo onze klanten een voorsprong in hun markt te geven. Plezier in je werk is het begin van ons succes en de resultaten van onze klanten.

Ben je geïnteresseerd in een overstap naar de Entrador Consultancy Group?
Bel +31 (0)30-6020620, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur je sollicitatiebrief en Curriculum Vitae naar Entrador Consultancy Group, Symfonielaan 26, 3438 EV Nieuwegein.

Wij bieden een inspirerende en uitdagende kennis- en werkomgeving. Wij willen samen ondernemen en samen successen boeken. Teamwork met de klant in uitdagende projecten. Uiteraard onder uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Jij biedt:

  • Minimaal een HBO/WO opleiding
  • Zeker drie jaar relevante werkervaring
  • Drive, ambitie, teamspirit en ondernemerschap
  • Pragmatisme, enthousiasme, creativiteit en de lust om te 'gaan' voor concrete resultaten
  • Uitmuntende analytische vaardigheden en sterke communicatieve vaardigheden
  • De vaardigheid goede relaties op te bouwen en te onderhouden binnen klantenomgevingen
  • Een overtuigende persoonlijkheid met de flair en kracht om veranderingen door te voeren
  • Een goed ontwikkeld organisatiebewustzijn
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse en de Engelse taal in woord en geschrift

Verder zien we graag een combinatie van aantoonbare branche-, technologie-, methodologie- of toolingkennis terug in je Curriculum Vitae.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure begint met de ontvangst van jouw sollicitatiebrief en bijgevoegd Curriculum Vitae (het liefst per e-mail). Als je ons hierin weet te overtuigen van jouw kennis, vaardigheden en motivatie plannen we een eerste kennismaking.

Dit eerste gesprek heeft als doel om elkaar beter te leren kennen. We zijn geïnteresseerd in de keuze van je opleiding(en), de opgedane werkervaring en natuurlijk wat voor persoon je bent. Het opstellen van een persoonlijkheidsprofiel kan een onderdeel zijn van de procedure. We lichten onze organisatie en manier van werken toe en geven informatie over de projecten die we uitvoeren. 

Na het kennismakingsgesprek wordt bepaald of je profiel past binnen Entrador. Mocht dit het geval zijn dan word je hiervan zo snel mogelijk op de hoogte gebracht en uitgenodigd voor een tweede gesprek. We horen graag waarom jij het adviesvak boeiend vindt en welke doelen jij beroepshalve, maar ook op het sociale vlak nastreeft. Wij geven aan wat wij van een nieuwe collega verwachten.

Na twee gesprekken, zo mogelijk met verschillende Entrador consultants / partners, wordt bepaald of jij een waardevolle aanvulling vormt voor ons team. Terugkoppeling zal wederom snel na dit gesprek plaatsvinden. Wanneer jij en wij dan nog steeds positief en enthousiast zijn, nodigen we je graag uit voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Ook wordt er gekeken naar een mogelijke startdatum. We streven naar een sollicitatieprocedure die maximaal twee weken duurt.

Log In

Wachtwoord vergeten? / Gebruikersnaam vergeten?