Super User

Super User

BPMN 2.0

Het modelleren van processen m.b.v. BPMN 2.0 is een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden van de consultants van Entrador. BPMN 2.0 is wereldwijd de meest toegepaste modelleertaal. Behalve dat Entrador BPMN 2.0 expertise levert kan zij ook anderen trainen in en certificeren voor het toepassen van BPMN 2.0. Wij hebben, geheel in stijl uiteraard, een overzicht gemodelleerd om U een beeld te geven van wat U over BPMN 2.0 aantreft op onze website.

 
 
Voor algemene BPMN 2.0 informatie klik op BPMN 2.0
Voor cursusinformatie klik op Cursus BPMN 
Voor expertise informatie klik op Inhuur expertise 

Dit procesmodel is vervaardigd met Signavio Process Modeller 

 

Lees meer...

Lifebrander

Lifebrander

Lifebrander.nl is een site over het curriculum vitae. Ze bieden gratis tips en betaalde dienstverlening rondom het curriculum vitae. Voor particulieren, maar ook zakelijk. Naast een online organisatie zijn ze actief met persoonlijke begeleiding, workshops en trainingen. Ze begeleiden mensen naar een goed en sterk cv en naar een betere online presentatie.

Lifebrander en Entrador versterken elkaar in de zakelijke dienstverlening rondom het CV. Lifebrander helpt Entrador met slim beheer van CV's. Entrador helpt Lifebrander de invulling en specificatie van de beheer oplossing voor de zakelijke markt.

Voor meer informatie en mogelijkheden, kijk op http://www.lifebrander.nl/ 

Lees meer...

Voorkom een valse start van je project

Soft Systems Methodology (SSM) als ondersteuning bij het uitvoeren van business analyses.

 

Er worden vaak allerlei redenen aangevoerd waarom ICT-projecten falen.

Een reden die je weinig hoort, maar die heel vaak meespeelt is een valse start. De Soft Systems Methodology (SSM) is een methode die in complexe en onoverzichtelijke situaties helderheid kan verschaffen over problemen en mogelijke oplossingsrichtingen.

 

Rene van de Wiel - Consultant bij Entrador - Schreef het artikel wat hier te vinden is:

Voorkom een valse start van je project

 

 

Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed

Log In

Wachtwoord vergeten? / Gebruikersnaam vergeten?