Executive Support

De speerpunten van Entrador Executive Support (een 100% dochter onderneming van Entrador) zijn flexibiliteit en bereidheid. Managers op Executive niveau ervaren regelmatig tijdrestricties waardoor een dag niet genoeg uren bevat om alle taken af te ronden. Secretaresses kunnen uiteraard helpen bij operationele zaken. Echter, er blijven altijd taken over waar een groot analytische vermogen, social skills en overtuigingskracht voor nodig zijn.

Entrador Executive Support biedt hiervoor de oplossing. Executives krijgen ondersteuning van een assistent, die nog aan het begin van zijn of haar carrière staat en zeer bereid om het nodige werk uit de handen te nemen. Hierbij valt te denken aan:

  • Het maken, bijhouden en visualiseren van planningen
  • Het monitoren van deadlines en afhankelijkheden
  • Het ophalen van informatie uit de organisatie
  • Het abstraheren van informatie naar management niveau
  • Het organiseren en notuleren van meetings
  • Het kritisch meedenken in de ontwikkeling van presentaties en andere deliverables binnen een project of programma

De praktijk leert dat twintig procent van de taken die bij de Executive landen secretarieel zijn (organiseren van vergaderingen, boeken van vergaderzalen, beheren van de agenda, e-mail nalopen op relevantie, etc.). Twintig procent van de taken vragen de energie van de Executive zelf. Denk hierbij aan het nemen van beslissingen, op de bühne staan, etc.
De zestig procent die overblijft kan de Executive zelf invullen, maar kan deze ook delegeren aan een Executive Support Consultant waardoor de tijdsindeling een stuk prettiger wordt.

 

Kenmerkend bij onze Executive Support consultants is dat dit louter afgestudeerden zijn met hoge kwalificaties die tegen een scherpe prijs de Executives kunnen ondersteunen. Entrador Executive Support zoekt actief talent bij vooraanstaande universiteiten en zorgt ervoor dat hun Master opleidingen aangevuld worden met de nodige certificaten, kundigheid en back office support.

Neem contact met ons op om te bespreken hoe wij onze Executive Supports zo effectief mogelijk voor uw organisatie kunnen inzetten. Eerst meer lezen? Case ASML - Case Philips

 

Zelf net afgestudeerd en geïnteresseerd in een rol als Executive Support? Kijk dan hier.

 

 

Log In

Wachtwoord vergeten? / Gebruikersnaam vergeten?