Skip to main content

Profiel

De Entrador Consultancy Group is een dynamisch adviesbureau dat opereert aan de businesszijde èn op het snijvlak van business en informatie technologie. De Entrador Consultancy Group bestaat uit ervaren consultants die diensten leveren op het gebied van business analyse, business consultancy, informatie analyse, requirements- en specificatie-engineering, procesmanagement of advies. In hetzelfde domein leveren wij ook coaching, training en managementdiensten.

De Entrador Consultancy Group is in staat om business vraagstukken en concepten te vertalen naar realiseerbare proces- of ICT doelen. Wij doen dit op basis van gedegen proces-, product- en technologische kennis en ervaring waarbij een stevige verankering van de resultaten in de organisatie centraal staat.

In het partnership met u als opdrachtgever beginnen we met het gedetailleerd doornemen van uw doelstellingen en tussentijdse wijzigingen daarvan. Samen kiezen van de optimale weg naar business succes. Het inzetten van informatie technologie op de juiste wijze kan direct leiden tot een business voorsprong.

De Entrador Consultancy Group staat voor ervaring, doortastendheid, professionaliteit en betrokkenheid. Kennis delen en met u vooruitdenken om nieuwe kansen te ontdekken. Professionals bij de Entrador Consultancy Group werken in een ondernemerscultuur die ze zelf beïnvloeden. Er is zeer veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.